
Bebekle gidilebilecek en iyi butik otelleri araştırdığım dönem,bir liste yapmış ve burada da paylaşmıştım hatırlarsanız. Sadece tavsiye niteliğinde bir yazı olması için uğraştım, ve çok sayıda otel araştırdım o dönemde. Ve karar verdiğim otel Golden Key Hisarönü oldu.
Eğer beklentiniz gürültüsüz, kaydıraksız, aktivitesiz, gece hayatı olmayan, alabildiğine yeşil, kuş sesleri kulağınızda yüzebileceğiniz, sakin sessiz ve tamamen bebek dostu bir otelse muhakkak Golden Key Hisarönü’ nü tavsiye ederim. Öyle huzurlu bir tatil geçirdik ki, eve dönmek ve hatta otelden dışarı adım atmak istemedik 🙂 Tekrar gitmek isteyeceğimiz ikinci evimiz gibi oldu. Bütün bir kış özleyeceğim galiba 🙂
Burası bir butik otel. İki katlı evler bebekli aileler için gayet uygun ve havuzun etrafında yerleşmiş. Biraz daha ileride kumsala doğru ise daha kalabalık aileler için daha geniş metrekareli teraslı odaları da var. Konumu denize sıfır. Havuza odadan çıktıktan sonra varmanız 1 dakika kadar sürüyor ve günün hemen her saati havuzu sakin bulabiliyorsunuz.
Yarım pansiyon (kahvaltı + akşam yemeği) konsepti olan bir otel Golden Key Hisarönü. Haliyle öğle yemeği yok fakat beş çayları-ev lezzetleri var. Biz ihtiyaç duymadık ama İpek için meyve, sütlü tatlılarımızı yine öğle arası ücretle restaurant’dan karşıladık.
Yemekler inanılmaz lezzetli, öyle ki beş günde iki kilo almışım 🙂
Akşam yemeklerindeki salatalarını ve kahvaltıdaki mahlepli kekin tadını unutamıyorum 🙂
Lobide akşam yemeklerinden sonra pop-corn eşliğinde çocuk film saati yapılıyor öyle şeker ki 🙂 Yanyana ellerinde mısırla film izliyor minikler. Anne babalar ise havuz kenarında oturup dinlenebiliyor. Fakat İpek bir gün bile izlemedi ve havuz başında bizimle beraberdi 🙂 O genelde oturanları izlemeyi sandalyeleri çekmeyi tercih etti 🙂
Burası odamızın balkonu, İpek uyuduktan sonra ‘gerçekten’ dinlenebildiğimiz yegane köşe. Çayımızla oturup sessizliği dinledik akşamları.
Bu arada Hisarönü, Marmaris’e 20 km mesafede. Gün içinde gidip görebileceğiniz yerler de çok. Kız kumu, Sedir Adası, Selimiye, bunlardan birkaçı. Yakında hepsinden detaylıca bahsedeceğim 🙂
Eğer okurlarsa bir de teşekkürüm var.
Her konuda güler yüzünü ve ilgisini eksik etmeyen İpek Hanım’a, akşam yemeklerinde sohbeti ve neşesiyle bizi hep gülümseten Ercan Bey’e, birde sevecen bakışıyla gidip sarılmak istediğim ustaya, Emrullah Bey’e çok çok sevgiler!
Merhaba sitenizi tesadüfen instagramda gördüm ve girip incelerken kızınızın sandalyedeki fotoğrafı dikkatimi çekti. Aa dedim eşime burası Golden Key bizim otel:) ve şimdi de ayrıntılı olarak fotoğrafları paylaşmışsınız otelle ilgili bilgi vermişsiniz.biz 2 Yıldır bu otelde tatil yapıyoruz. Benim de kızım 18 aylık ve ilk tatilimizde 5 aylıktı çok rahat bir tatil geçirmiştik burada.ben de tavsiye ediyorum bebekli ve çocuklu ailelere çok rahat edebilecekleri bir yer.bu arada bu yıl ki tatilimizi yaparken sizinle aynı döneme denk gelmişiz,orda kızınızla kahvaltı yaparken görmüştüm sizi resimlerden tanıdım:)